Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se aktualisht në kantierin e ndërtimit të rrugës Qukës-Qafë Plloçë ka përfunduar puna në tre tunele. .

Rama shkruan se kjo rrugë ishte lënë pas dore ndërsa tashmë vazhdon intensivisht puna për ndërtimin e strukturave dhe mbushja e trasesë.

” 🟢 Kantieri Qukës-Qafë Plloçë, në një tjetër rrugë të lënë rrugëve, ku tanimë kanë përfunduar punimet në tunelet 1, 2 si edhe në tunelin 3 të daljes së emergjencës🛣

Pas një odiseje të gjatë ribërjeje nga e para të projektit të lënë rrugëve në letra bakalli dhe ribërjeje të marrëveshjeve financiare, vazhdojnë intensivisht punimet për ndërtimin e strukturave dhe mbushjen e trasesë😊 ” shkruan Rama. 

FOTO GALERI
1/8

Top Channel