Fillimi i pandemisë bëri që spitalet të zbatojnë masa të rrepta, përsa i përket familjarëve të pacientëve.

Punonjës nga stafi mjekësor bëjnë ndërmjetësin mes pacientëve dhe familjarëve.

“As që bëhet fjalë të na lejojnë brenda. Kam nënën shtruar tek Infektivi. Jemi nga Lushnja. Po presim t’i japim ca rroba dhe mjete për higjienën. Ne na sëmurin këtu. Na lënë jashtë 3 orë me njëri tjetrin, ngjitur. Solla ca ushqime dhe ujë. Nuk bëhet fjalë të futemi dhe mirë e bëjnë”, shprehen disa qytetarë.

Top Channel