Një tjetër kandidate i është bashkuar garës për rektor në Universitetin e Tiranës në zgjedhjet që do të mbahen më 30 korrik. Ajo është Prof.Dr Kozeta Sevrani nga fakulteti i Ekonomisë.

Sipas kryetares së KIZ deri më tani janë regjistruar 70 aplikantë për anëtarë të senatit dhe 3 kandidatë në garë për rektor.

Deri më tani në garë për rektor janë Hoxha (nga Fakulteti i Drejtësisë), Hafizi( nga Shkencat e Natyrës) dhe Sevrani (nga Fakulteti Ekonomik).

Kështu, UT po shkon në ditën e zgjedhjeve me një garë të fortë nga pjesëmarrja e pedagogeve dhe studentëve në të.

Top Channel