Vijon situata e rënduar nga zjarri i cili ka përfshire zonën mbi bazën e Pashalimanit në Karaburun. Terreni është mjaft i vështirë për fikjen e zjarrit dhe kërkohet ndërhyrja nga ajri.

Zjarri i ndihmuar nga era rrezikon të përhapet edhe më shumë duke rrezikuar seriozisht banesat por dhe bazën e Pashalimanit. Ndërkohë që për fikjen e zjarrit janë policia dhe punonjës së zonave te mbrojtura.

 

Top Channel