Ditën e sotme në disa portale në vendin tonë pati një lajm të rremë lidhur me vdekjen e  mjekut Arjan Pushi për shkak të Covid-19. Por lajmi në fjalë është përgënjeshtruar nga ministria e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

Ajo tha në emisionin Open se ky është një lajm ‘fake’ dhe mediat duhet gjithmonë që të mbështeten në informacionet zyrtare lidhur me lajmet që nxjerrin për covid-19

“Është një informacion i rremë. Na ka ardhur shumë keq. Kemi apeluar për mediat për tu referuar burimeve zyrtare. Të kujdesen që informacionet të dalin nga burimet zyrtare për personat konkret. Është ministria e Shëndetësisë që jep informacione. Ne kemi ruajtur transparencën me përgjegjësi.” tha Manastirliu.

Top Channel