VIDEO/ Incident gjatë paradës ushtarake, ushtari rebelohet para Putinit dhe godet …

27/06/2020 10:10

Një incident ka ndodhur gjatë paradës ushtarake në Moskë ku pjesë ishte sigurisht edhe Presidenti Vladimir Putin.

Krejt papritur një prej ushtarëve doli nga rreshti e filloi të godiste një prej makinave të ushtrisë. Menjëherë ndërhynë forcat policore që neutralizuan ushtarakun.

Ushtari në fjalë mbante një nga uniformat simbolike të Ushtrisë së Kuq të vitit 1945 – por sipas raportimeve doli jashtë kontrollit kur iu komunikua se nuk do të marshonte para Putin.

Top Channel