Ka nisur komunikimi live i kryeministrit Edi Rama për dhënen e granteve të rikonstruksionit dhe riparimit të banesave individuale të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit në Bashkinë Kamëz.

Kryeministri Edi Rama thotë se janë 771 familje që do të përfitojnë në Kamëz drejtpërdrejt nga pagesat për riparimin e dëmeve.

“Ka filluar shpërndarja e parave për rindërtimin e banesave të dëmtuara. Në total kemi një shumë prej 30 mln dollarësh që po shpërndahet për qytetarët.

771 familje, përfitojnë drejtpërsëdrejti pagesat e granteve për riparimin e dëmeve të shtëpive të tyre në Kamëz”, tha kryeministri Rama.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤RINDËRTOJMË 🤝 BASHKËNis dhënia e granteve të rikonstruksionit dhe riparimit të banesave individuale në Bashkinë Kamëz, të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit🤩771 familje, përfitojnë drejtpërsëdrejti pagesat e granteve për riparimin e dëmeve të shtëpive të tyre në Kamëz. Qeveria do të paguajë një për një të gjithë banorët në nevojë për riparime të dëmeve të tërmetit👍

Publiée par Edi Rama sur Mercredi 24 juin 2020

Top Channel