Teksa koronavirusi gjendet ende mes nesh dhe lufta e përditshme vazhdon, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar një video ku gjenden përgjigjet e 6 prej pyetjeve më të shpeshta sa i takon pandemisë Covid-19.

“Parandaloni përhapjen e COVID-19. Ju lutemi ndiqni videon”, thuhet në postimin e ministrisë.

Në video theksohet se maska duhet mbajtur në ambiente ku nuk mund të sigurohet distanca fizike (jo më pak se 1.5 metër). Po kështu marrin përgjigje çështja e distancimit social, dilemës së ushqimit të blerë e të tjera.

Top Channel