Ju ka ndodhur të qëndroni me orë të tëra në internet për të kërkuar informacione shëndetësore, jo rrallë duke kaluar nga njëra faqe te tjetra dhe a jeni pushtuar nga ankthi?

Përgjigja që ju jep truri juaj gjatë leximit të informacioneve mjekësore në internet quhet cyberchondri.  E dëmton apo e ndihmon “Doktor Interneti” shëndetin e njerëzve?

Sa ndikon ai në shtimin e ankthit dhe paqartësive mjekësore? Cilat janë pyetjet më të shpeshta mjekësore që njerëzit klikojnë në internet? A duhet t’i besojmë internetit dhe sa rëndësi ka serioziteti i faqes mjekësore që ne konsultojmë?

Gjithçka në Hipokrati! Sonte, ora 17.30! Top Channel!

Top Channel