Ditën e sotme kanë dalë përgjigjet e llotarisë amerikane për vitin 2020.

Për të shikuar nëse jeni fitues mund të klikoni në linkun më poshtë dhe më pas tek vendi përkatës të kontolloni kodin që keni marrë në momentin e aplikimit.

KLIKO KËTU

Hapat se si mund ta kontrolloni i keni të shpjeguar në foto galerinë e mëposhtme.

 

FOTO GALERI
1/3

Top Channel