‘Hiqni kapelet, do bëj s*ks me ju falas’, prostituta tundon policët në SHBA (VIDEO)

04/06/2020 12:09

Teksa mijëra amerikan dalin në rrugët e qyteteve në të gjithë SHBA për të protestuar kundër brutalitetit të policisë, një punonjëse seksi në Teksas kërkoi të sakrikojë veten e saj për kauzën, duke u ofruar të kalojë natën me çdo polic që i bashkohet kësaj kauze.

Në një demonstratë në Houston të Martën, një nga qindra të revoltuar nga vrasja në Minneapolis të Geroge Floyd javën e kaluar, një punëtore seksi me pseudonimin Phoenix Divina i propozoi ocerëve të linin punën e tyre, në këmbim për shërbimet e saj.

“Unë do të shkoj me çdo ocer policie që pushon sot. Kjo ofertë është deri
në fund të natës”, dëgjohet gruaja duke thënë në një video të postuar në twitter.

Asnjë nga ocerët nuk mendon për propozimin, të paktën kështu duket nga ajo që shihet në video.

Ndërsa një prej tyre që mendon seriozisht propozimin dhe për të treguar mirësjelljen, përgjigjet: “Unë jam i martuar, më fal”, ndërkohë që disa të tjerë e shohin me dashuri.

Top Channel