Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Korçë.

Lëkundjet janë ndjerë 7 km në veri të Korçës dhe magnituda ka qenë 3.2 në orën 09:00 .

Nga tërmeti nuk raportohen dëme materiale apo në njerëz.

 

 

Top Channel