Ambasadorja e SHBA-ve, Juri Kim nëpërmjet një statusi në twitter është shprehur se fjalët për një marrëveshje për të vrarë reformën në drejtësi në Shqipëri shpreson të mos jenë të vërteta.

Sipas saj reforma është e dhimbshme dhe e ngadaltë, por është e nevojshme.

Statusi i saj:

“Shpresoj që fjalët për një marrëveshje prapa krahëve për të vrarë reformën në drejtësi në Shqipëri të mos jenë të vërteta. Reforma është e dhimbshme, e ngadaltë & jo perfekte por është e nevojshme, po bën përparim & duhet të vazhdojë.” @USAmbAlbania Yuri Kim

Top Channel