Kryeministri Edi Rama ka reaguar me anë të një statusi në Facebook në lidhje me lajmet se shumë shqiptarë janë gjobitur nga Greqi për tejkalim të afatit 90 ditor.

Kryeministri shkruan se zyra e tij ka qenë në kontakt me palën greke dhe në rast se gjoba nuk anulohet do të rimbursohet 100% nga qeveria.

Statusi:

NJË LAJM ME RËNDËSI

Zyra ime ka qene ne kontakt te vazhdueshem me autoritetet greke, pas lajmit te bere publik te gjobitjes se disa shtetasve shqiptare, te cilet kane tejkaluar afatin 90 ditor te qendrimit ne Greqi gjate muajve te fundit. Autoritetet greke do te rishikojne te gjitha gjobat e vendosura, nderkohe kane siguruar se ne kohezgjatjen e pandemise vendosja e gjobave do te ndodhe vetem ne rastet flagrante, ku shkelja e afateve nuk ka lidhje me situaten e krijuar nga covid19.

UNË I SIGUROJ TË GJITHË QYTETARËT SHQIPTARË te cileve autoritetet greke nuk do t’ua anulojne gjoben, se do te rimbursohen ne masen 100% NGA QEVERIA E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË.

Top Channel