Bota tjetër e shekullit tonë/ Njerëzit nuk lahen me ujë, por me…(FOTO)

20/05/2020 13:52

Disa fotografi të pabesueshme tregojnë një fis afrikan, ku anëtarët e tij përdorin urinë për të larë fytyrën dhe për të zbardhur flokët.

Imazhet zbulojnë ritualet e përditshme të fisit Mundari, që adhurojnë bagëtinë. Këto foto janë shkrepur në një prej kampeve të bagëtive në Sudanin e Jugut nga fotografi Trevor Cole nga Londonderry, Irlanda e veriut.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel