Riatdhesimet/ Publikohet kalendari me datat dhe oraret për fluturimet e ardhshme

19/05/2020 18:33

Ditën e sotme “Air Albania” ka publikuar datat e reja te fluturimeve nga dhe drejt Shqipërisë nga data 29 maj deri në 3 qershor 2020, për riatdhesimin e shtetasve shqiptarë.

Kompania shqiptare e fluturimeve “Air Albania” poston oraret e fluturimeve:

29-Maj

Stamboll-Tiranë ora 07:40-08:25
Tiranë-Milano ora 15:00-17:05
Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

30-Maj

Tiranë-Frankfurt ora 12:00-14:30

31-Maj

Tiranë-Romë ora 07:15-08:40

Romë-Tiranë ora 09:50-11:15

Tiranë-Milano ora 15:00-17:05

Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

1-Qershor

Tiranë-Frankfurt ora 12:00-14:30

Frankfurt-Tiranë ora 15:30-18:15

2-Qershor

Tiranë-Londër ora 12:00-14:00

Londër-Tiranë 15:00-19:05

3-Qershor

Tiranë-Romë 07:15-08:40

Tiranë-Milano ora 15:00-17:15

Milano-Tiranë ora 18:10-20:15

FOTO GALERI
1/6

Top Channel