Një ndodhi e rëndë familjare ka tronditur Selanikun.

Mësohet se një gjysh shqiptar, 76 vjeç ka rënë në pranga për shkak se ngacmonte seksualisht katër mbesat e tij; përkatësisht 16, 12 dhe 9 vjeçe (binjake).

*Lajmi mbetet në përditësim.

Top Channel