Vrasja e Devi Kasmit/ SPAK kërkon burgim të përjetshëm për grekun Eftimiu dhe 35-vjet për Elton Halipaj

14/05/2020 12:51

SPAK ka kërkuar dënim me burgim të përjetshëm për grekun Efthimoiu Efthimious, i akuzuar për vrasjen e Devi Kasmit në Tiranë.

Ndërsa për të bashkëpandehurin e tij, Elton Halipajn u kërkua dënim me 35 vite burg.

Devi Kasmi u ekzekutua në Tiranë, pas një pritje të ngritur në rrugën “Kongresi i Manastirit”. Dy persona me motoçikletë, kryen qitje me pistoletë, duke vrarë 41-vjeçarin.

Ata kanë qëlluar pesë herë, në kokë dhe në trup, duke u siguruar për ekzekutimin e shënjestrës së tyre.

Eftimius Eftimiu

Top Channel