“Urgjentisht të shtyhen kreditë për më shumë se 3 muaj deri në një vit”- flet në Open kryetari i shoqatës së Hotelerisë

14/05/2020 23:59

Në pjesën e fundit në Open në Top Channel po flitet për krizën ekonomike që ka shkaktuar pandemia e Covid-19. Zak Topuzi, Kryetar i shoqatës së Hotelerisë bëri kërkesa konrekte për qeverinë.

“Kërkojmë shtyrjen e kredive për më shumë se 3 muaj deri në një vit. Ky propozim ka ardhur nga organizata të huaja. Është një kërkesë urgjente, kjo pasi turizmi punon me sezone dhe paguan taksa për gjithë vitin.

Kërkojmë edhe hapjen e vendit në mënyrë që të turizmi të fillojë të punojë”- tha Topuzi.

Top Channel