Sindroma i Kavasakit i cili ka prekur dhjetëra fëmijë ne Amerikë dhe qe disa prej tyre kanë rezultuar edhe me Covid atje, nuk është i panjohur nga mjekët tanë pediatër.

Kjo sëmundje bëhet më e vështire kur prek zemrën dhe enët e gjakut, por kur shenjat e para kapen ne kohë , atëherë sëmundja është e shërueshme.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Alma Demiraj.

Top Channel