Në rrugët e qytetit të Laçit edhe pse është zonë e kuqe mund të ecësh pa frikën se dikush mund të të kërkojë autorizim.

Laçi vijon të jetë në hartë si zoneë e kuqe për shkak të rasteve aktive që ka. Sot rrugët kanë qenë të mbushura me njerëz duke mos respektuar aspak rregullat e distancimit apo vendosjen e maskave dhe dorezave. Ajo që vihet re është se lëvizjet më të shumta janë nga mosha e tretë, të cilëve tani fundjava u duket shumë e largët.

Qëndrimi në shtëpi për një kohë të gjatë dhe ulja e rasteve me Covid-19 duket se janë arsyet se pse rregullat nuk po zbatohen në qytetin e Laçit.

Top Channel