Një treg në qytetin e Vlorës u bllokua sot puna për shkak të mosrespektimit të distancimit fizik.

Bëhet fjale për një prej tre tregjeve te ashtuquajturit tregu i orizit i cili u mbyll me vendim te prefektit dhe AKU.

Tregtarët më pas protestuan përpara bashkisë duke kërkuar rikthimin në punë.

AKU i kërkon bashkisë së Vlorës që të ndalojë e qarkullimit të automjeteve brenda tregut, të vendose pikëzim për ruajtjen e distancave.

Puna vijon normalisht ne tregjet e tjera të qytetit.

Top Channel