Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka postuar në profilin e tij një këngë labe, me këngëtare popullorë nga zona të ndyshme të Labërisë.

Ata këndojnë njëherazi një këngë, e cila përcjell tradita të zonës.

Kënga këndohet nga Ansambli Cipini, ndërsa titulli i saj është “Këndojmë bashkë, por jo të braktisur” referuar kohës së vështirë që po jetojmë nga pandemia.

Këngëtarët, me anë të këngës karakteristike jugore, vënë në dukje bukuritë e zonës dhe përcjellin mesazhin, se në këta ditë është shumë e rëndësishme të qëndrosh në shtëpi, për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

Top Channel