Nga spitali Infektiv tek dhomat e dezinfektimit, si u duk Tirana sot (Fotot)

08/04/2020 18:06

TIRANË- Prej disa javësh i gjithë vendi ynë është mbyllur në kuadër të masave për frenimin e përhapjes së CoVid-19.

Teksa numri i të infektuarve në Shqipëri  me CoVid-19 ka arritur në 400, disa qytetarë vijojnë të shkelin rregullat e karantinimit dhe të dalin në rrugët e qytetit të pa mbrojtur.

Megjithatë këta njerëz janë të paktë, ndërsa pjesa më e madhe e qytetarëve vijojnë të zbatojnë rregullat strikte për të mos përhapur Covid-19.  Më poshtë ju sjellim një galeri fotosh të realizuar në kryeqytet, ku shihen zona të ndryshme, nga spitali Infektiv, tek tregu i fruta-perimeve dhe nëpër rrugët e kryeqytetit.

FOTO GALERI
2/38

Top Channel