Kryeministri Edi Rama ka bërë një sqarim sa u përket shqetësimit të të gjithë atyre qytetarëve që u ka skaduar karta e qytetarëve.

Rama sqaron se ato do konsiderohen të gjitha të vlefshme dhe e vetmja gjë që duhet është një certifikatë që merret te e-albania.

Postimi i Ramës

? U LUTEM TË GJITHË ATYRE QË ANKOHEN, PYESIN, KOMENTOJNË PËR KARTAT ID QË JANË JASHTË AFATIT KUR DUAN TË SHKOJNË NË BANKË, TË MOS PËRTOJNË TË LEXOJNË KËTË SHKRESË SE TEK E TEK TË GJITHËVE NUK U SHPJEGOJ DOT TË NJËJTËN GJË!

? ID KONSIDEROHEN TË GJITHA TË VLEFSHME, MJAFTON TË PRINTONI NGA KOMPJUTERI JUAJ APO NË KOMPJUTERIN E BANKËS NJË ÇERTIFIKATË TË FRESKËT NGA www.e-albania.al/

? AMAN DERMAN LEXOJENI?

Top Channel