Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm vjen me një tjetër mesazh për qytetarët të cilët po përballen me luftën kundër CoVid-19.

Rama ka publikuar një videomesazh të Richard Williams, personazh amerikan i fjalës, (influencues) që tregon mbi gjendjen e kësaj lufte ndaj armikut të padukshëm,

MESAZHI I RAMES

MIRËMËNGJES?

me këtë dallgë frymëzimi dhe një përqafim të gjithëve në distancë të sigurtë?

Top Channel