“Sa më fort të rezistojmë sot, aq më e butë do jetë ngjitja”/ Rama publikon kurbën e Covid-19 në Shqipëri

30/03/2020 13:14

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama publikoi një grafik që tregon ritmin e përhapjes së COVID-19 në Shqipëri dhe në vende të tjera të rajonit dhe botës.

“Rezistencë, rezistencë rezistencë”, ishte ajo që u kërkoi Rama shqiptarëve të bënin.

“Sa më fort të shtrëngohemi dhe rezistojmë sot, aq më e butë do jetë ngjitja e shigjetës së kuqe, aq më pak viktima e plagë të rënda do te kemi dhe aq më shpejt mund të fillojmë të dalim, pak nga pak, nga ky rrethim i hekurt në mbrojtje”, shkroi kryeministri.

Top Channel