Ka shkuar në 42 numri i viktimave nga koronavirusi në Greqinë fqinje.

Viktimat e fundit janë 60 dhe 70-vjeç, ndërkohë që po sot humbi jetën edhe një pacient nga Kosturi, njëkohësisht dhe viktima e 6 që humb jetën në këtë zonë.

Gjithsej në Greqi janë 1,061 raste me pacientë të infektuar, ku 66 prej tyre janë në gjendje kritike për jetën.

Top Channel