Kryeministri Edi Rama ka publikuar ditën e sotme një video nga Shqipëria ku tregohej solidariteti që po bëhet nga populli shqiptar në lidhje me situatën e krijuar në Itali.

Disa qytete në vend kanë vendosur që të shpalosin nga një flamur Italian në qendrat e tyre, apo ta krijojnë atë me anë të ngjyrave.

Rama gjithashtu kishte përmbledhur edhe disa postime në facebook në lidhje me solidaritetin e krijuar dhe nuk mungonte as postimi i Presidentit Meta.

Top Channel