Një tjetër mesazh kurajues vjen nga kryeministri i vendit, Edi Rama, mëngjesin e sotëm, sa i takon situatës që po kalon vendi ynë nga Covid-19.

Nëpërmjet një postimi në rrjete sociale ai jep një mesazh për të gjithë shqiptarët, “kini besim, jemi në rrugën e duhur dhe nesër do jemi krenarë për se si dolëm nga kjo luftë e mallkuar”, ku bashkangjitur saj ka postuar edhe një video.

Postimi i plotë:

Top Channel