Koronavirus ka pushtuar mbarë botën. Edhe vendi ynë është prekur nga Covid-19 ku deri tani ka 197 të infektuar dhe 10 viktima në vend.

Nga Covid-19 janë shëruar 7 persona sot. Këtë lajm e bëri publik kryeministri Edi Rama. Rama me anë të një njoftimi në Facebook dha lajmin e mirë se sot janë shëruar 7 persona nga koronavirusi.

Top Channel