Në një kohë kur tashmë CoVid-19 është përhapur në përmasat e një pandemie, brandet më të famshme ndërkombëtare kanë nisur një fushatë sensibilizimi.

Kësaj fushate i është bashkuar edhe Top Channel, ku në thelb për të përcjellë mesazhin kompanitë kanë ribërë logot e tyre.

Me sloganin “Mbani Distancën”, kështu për shembull rrathët e Mastercard dhe unazat e Olimpiadës tani mbajnë distanca të sigurta larg njëra-tjetrës, po ashtu edhe në logon e Top Channel, nën shkrimin e Nike lexon: “Tani mos e bëj atë;” LinkedIn tani është “LinkedOut”, dhe shumë të tjera.

Të gjitha këto kanë vetëm një qëllim, ndërgjegjësimin e qytetarëve për të ruajtur distancën dhe të mbajnë veten të sigurt ndaj këtij virusi.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel