Rama merr në telefon qytetaren dhe e kap në momentin e papërshtatshëm: Më fal se po bëja…

27/03/2020 20:55

Kryeministri Edi Rama prej tri ditësh ka filluar që të publikojë në internet bisedat me qytetarët që ankohen tek shqipëriaqëduam.al.

Ai ka telefonuar një qytetare e cila në atë moment kishte qenë duke bërë fitnes.

Romina, qytetarja: Më fal se po bëja fitnes, stërvitje ju kërkoj ndjesë.

Rama: Po ti e paske në terezi, çfarë kërkon nga unë se kam gjithë këto ditë pa gjumë?

Qytetarja: Jam me leje lindje dhe ka tre muaj që nuk më kanë kaluar këstet, si i bëhet se unë kam edhe një këst kredie që kam 3 muaj pa e larë, më fal për zërin.

Rama: Do interesohemi dhe do të marrësh përgjigje.

Qytetarja: Të përgëzoj për punën që po bëni.

Rama: Edhe unë të përgëzoj që po bën fitnes.

Top Channel