Kryeministri i vendit Edi Rama edhe sonte ka realizuar telefonata live me qytetarët, për problemet që ata kanë në këta ditë të vështira, për shkak të koronavirusit.

Rama tha se ka nga ata që thonë se nuk është bërë sa duhet, duke shtuar se të tillët duhet të mos sillen në këtë mënyrë, por të vlerësojnë punën e atyre që po punojnë.

Rama ka lexuar edhe disa probleme që janë zgjidhur, por ndërkohë një qytetar i ka shkruar për një kërkesë jo shumë të zakonshme. Problem ii qytetarit ishin lulet tek lokali që kishte, ndërsa thotë se policia nuk e lejon që të vadisë lulet.

Rama: Ka dhe denoncime të tilla si “kam një bar kafe dhe policie nuk më lejon të hyjë brenda për të ujitur lulet” Sigurisht që lulet duhen ujitur dhe ato të shkretat, por dhe nga ana juaj tregoni pak mirëkuptim në këtë situatë ku ndodhemi, se nuk është situatë e lehtë.

Top Channel