Dje rreth mesnatës është djegur muzeu etnografik në Has.

Muzeu i cili ruante veshje dhe sende të rralla të zonës, është një humbje e madhe në kulturën e vendit.

Arsyet e zjarrit nuk dihen ende, por ndërhyrja e zjarrfikësve nuk ka mjaftuar për ta shpëtuar.

Ndërtesa është shembur në çatinë e saj dhe asgjë s’ka mbetur më brenda.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel