Deputeti shqiptar doli me CoVid-19, ja video që tregon se ai nuk ka zbatuar rregullat e karantinës

27/03/2020 16:26

Deputeti i parlamentit shqiptar, Adreatik Alimadhi nëpërmjet një postimi në Facebook ka deklaruar se ka dalë pozitiv në analizat e Koronavirusit.

Por, pikërisht ky deputet është filmuar nga kamerat e Top Channel teksa nuk zbatonte rregullat e karantinës të vendosura nga qeveria.

Në kohën që ai është filmuar fasha e orareve të daljes ishte deri në orën 10 të paradites dhe më pas 16:00 me 18:00 të mbasdites.

Ndiqni videon në minutën 1:50.

 

Top Channel