Shqipëria po kalon një moment shumë të vështirë për shkak të Koronavirusit. Prej 15 ditësh e gjithë Shqipëria është në karantinë, ku lëvizjet janë me orar.

Deri më tani kemi 186 të prekur dhe nëntë të vdekur.

Një vajzë 15-vjeçare, Elena Dinaku ka sjellë një mesazh sensibilizuas dhe një poezi për situatën që po kalojmë.

 

Top Channel