Orari i lëvizjes në të gjithë Shqipërinë tashmë dihet që është 05:00 me 13:00, ku qytetarët mund të lëvizin për të bërë furnizimet apo për të kryer punët e detyrueshme.

Qeveria ka bërë thirrje që të dilet vetëm për punë të detyruara dhe jo për shëtitje për të minimizuar sa më shumë përhapjen e virusit.

Në fotogalerinë e mëposhtme do të shikoni se si ishte në disa zona Tirana ditën e sotme.

 

FOTO GALERI
2/22

Top Channel