Doktori i njohur në Open: Mos përdorni kondicionerin, rrezik i lartë infektimi

26/03/2020 22:43

Doktori i njohur Roland Xhaxho ishte sërish i ftuar në Open në Top Channel ku foli për mënyrat e përhapjes. Sipas Xhaxhos nuk duhet përdorur aspak kondicioneri.

Ka studime që virusi qëndron 3 orë në ajër. Si dhe ai mund të qëndrojë në objekte. Në shtëpi është e ndaluar të përdoret kondicioneri.

Mund ta ketë një person virusin dhe me anë të kondicionerit mund të infektohen të tjerët- tha doktori i njohur.

Top Channel