Kryeministri Edi Rama në një lidhje direkte me ministrat e tjerë në Facebook është shprehur se pagesa e dritave nuk do të negociohet.

Ajo duhet të bëhet nga qytetarët dhe se kush nuk i paguan do ti priten dritat,

Rama:

Pagesa e dritave  do të bëhet një më një pasi nëse nuk bëhet pagesa e dritave kalojmë në kolaps. Kemi falur kamatvonesat, por e tashmja do paguhet. Kush shpenzon do paguaje. Nëse dikush thotë që kam shumë shpenzim dhe nuk i paguajë dot, të shpenzojë më pak.

 

Top Channel