Në situatë të vështirë ekonomike në këtë periudhë lufte, familja në Kamëz merr ndihmat nga Bashkia Tiranë

24/03/2020 01:33

Kronikën për varfërinë e një familjeje në Kamëz kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj e pa teksa ishte në pritje për një lidhje direkte me edicionin qëndror të lajmeve në Top Channel dhe tha se ndihmat me ushqime kësaj familje në nevojë do i shkonin shumë shpejt.

Punonjësit bashkiakë i trokitën në derë dhe i lanë ndihmat emergjente në këto ditë dyfish të vështira për ta. Ju ftojmë të ndiqni pamjet:

Top Channel