Të gjithë për furnizim/ Dyndje njerëzish në Tregun Agro Ushqimor në Tiranë

23/03/2020 08:18

Grumbullime njerëzish në masë kishte në orët e para të mëngjesit në tregun agro Ushqimor në kryeqytet në autostradën Tiranë-Durrës.

Pamjet që na i sjell operatori i Top Channel Eno Çuçllari tregojnë radhët e gjata të automjeteve që kishin si adresë tregun për furnizim.

Shtojmë këtu se dhe orari i kufizuar tashmë nga qeveria si një masë ndaj covid-19 ka shkaktuar këtë situatë.

Top Channel