4 pjesëtarët e familjes dalin pozitiv me CoVid-19/ Dezinfektohet zona ku punonte dhe jetonte familja në Vlorë

23/03/2020 08:23

Bashkia e Vlorës ka dezinfektuar sot zonën ku punonte dhe jetonte 57 vjeçari dhe familja e tij që dje u konfirmuan me CoVid-19.

Mbrëmjen e djeshme familja prej katër persona është shoqëruar për tek infektivi i Tiranes pasi shfaqi simptomat e virusit Covid 19.

  Vlora vatra e re/ Djali vjen nga Bergamo dhe më pas niset për Gjermani, 4 pjesëtarët e familjes dalin pozitiv nga CoVid-19

Pallati ku jetonte familja me iniciale P.S. është në qendër të qytetit të Vlorës mbi Postën Qëndrore , po ashtu 57 vjeçari kishte para ambienteve të
pallatit një njësi ambulante ku i shërbente qytetarëve.

Top Channel