”Çudirat” nuk kanë fund në vendin tonë!

Siç shihni edhe në pamjet që kanë mbërritur në redaksinë tonë, një grup i madh njerëzish ndodhen në një prej furrave të bukës në qytetin e Korçës.

Një sherr i madh ndodh midis dy klientëve të kësaj furre, nuk dihen ende arsyet apo shkaqet, por dëgjohen të bërtitura në njërën anë dhe njerëz të cilët mundohen ti ndajnë në anën tjetër.

Mesa duket masat e reja të qeverisë për të qëndruar brenda, duke nisur që sot prej orës 13:00 e deri në orën 05:00 të mëngjesit të së hënës kanë bërë që njerëzit të vërshojnë në markete dhe furra për të marrë gjithçka është e nevojshme, dhe nëse është nevoja edhe me dhunë!

Top Channel