TIRANË- Qytetarët në Tiranë vijojnë të mos i zbatojnë aq sa duhet rregullat për të ndenjur në shtëpi dhe për të mos lëvizur në rrugë, në kuadër të masave të ndërmarra për frenimin e përhapjes së CoVid-19.

Në rreth rrotullimin e Yzberishtit ndonëse mbajnë distancë nga njëri tjetri  shumë qytetarë kanë dalë në rrugë të pa shqetësuar, ndërsa ka nga ata që nuk kanë as maskë as doreza.

Ndërkohë përballë tyre qëndron edhe një postbllok policie që kontrollon ndalimin e makinave të pa autorizuara që lëvizin në rrugë.

Na sot ka ndryshuar edhe fasha e orarit që lejohet lëvizja e qytetarëve. Kështu të gjithë qytetarët kanë kohë nga ora 05:00 e mëngjesit deri në orën 13:00 për të marrë furnizimet ndërsa pas kësaj ore nuk është e lejuar lëvizja.

Top Channel