Ministrja e Arsimit, Besa Shahini, me anë të një postimi në rrjete sociale ka informuar të gjithë studentët se leksionet për arsimin fillor dhe klasa 8-12 do të transmetohen nga ora 10 e mëngjesit deri në 12:00 dhe nga ora 18:00 deri në 19:30.

Top Channel