Lëvizja e lirë me dy fasha orare/ Rama për bankat: Ta kuptojnë dhe ata se jemi në luftë! Adaptohuni!

18/03/2020 17:04

Kryeministri Edi Rama në një status në facebook, ka reaguar për lëvizjen e lirë me dy fasha orare sa i përket shërbimit bankar.

“BANKAT KANË HALL SE S’DO IU SHKOJNË NJERËZ GJATË DITËS NË SPORTELE, MEQË NGA NESËR DO TË NDALOHET LËVIZJA NË KËMBË NGA ORA 10.00 DERI NË 16.00? TA KUPTOJNË EDHE BANKIERËT SE JEMI NË LUFTË DHE T’I HAPIN SPORTELET NGA ORA 06.00 – 10.00 NË MËNGJES DHE NGA ORA 16.00 – 18.00 PASDITE!”, shkruan Rama.

Kryeministri Rama në facebook:

? BANKAT KANË HALL SE S’DO IU SHKOJNË NJERËZ GJATË DITËS NË SPORTELE, MEQË NGA NESËR DO TË NDALOHET LËVIZJA NË KËMBË NGA ORA 10.00 DERI NË 16.00?

TA KUPTOJNË EDHE BANKIERËT SE JEMI NË LUFTË DHE T’I HAPIN SPORTELET NGA ORA 06.00 – 10.00 NË MËNGJES DHE NGA ORA 16.00 – 18.00 PASDITE!

? NUK KEMI SI IA BËJMË NDRYSHE, TË GJITHË DUHET TË BËJNË SAKRIFICËN E TYRE TË VOCKËL NË KËTË LUFTË TË MADHE PËR TË MBROJTUR JETËN!

PO TË KISHTE BORMBARDIME GJATË ORARIT TË NDALUAR ÇFARË DO BËNIN BANKAT? E PRA, FAKTI QË NUK I SHOHIM BOMBAT QË HEDH ARMIKU DREJT NESH, NUK DO TË THOTË SE NUK JEMI NËN BOMBARDIM!

? ADAPTOHUNI MIQ! KJO NUK ËSHTË LOJË PO LUFTË!

Top Channel