Yuri Kim: Gëzuar përvjetorin! SHBA-të janë krenare që janë miq, aleatë, partnerë me Shqipërinë

15/03/2020 20:40

15 mars 1991, do të shënonte rivendosjen marrëdhëniet diplomatike midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Këtë e ka kujtuar sot edhe ambasadorja Yuri Kim e cila shkruan në twiiter se: SHBA-të janë krenare që janë miq, aleatë, partnerë me Shqipërinë. Gëzuar përvjetorin!”

Statusi i plotë

Pas 52 vitesh të ndarë, më 15 mars 1991, SHBA dhe #Shqipëria rivendosën marrëdhëniet diplomatike. SHBA-të janë krenare që janë miq, aleatë, partnerë me Shqipërinë. Gëzuar përvjetorin!

Top Channel