Rama nis ditën me citimin e Papës: Lutuni për të sëmurët, por edhe për autoritetet që duhet të marrin vendime drastike

14/03/2020 08:33

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me një shprehje nga Papa Françesku.

Një lutje për të sëmurët dhe familjarët e tyre, por edhe për autoritetet, të cilët në këtë momente të vështira për këtë vend, do duhet të marrin masa deri në ekstrem.

“Le të vijojmë të lutemi për të sëmurët, të afërmit e tyre, për prindërit me fëmijë në shtëpi, por kryesisht do t’ju kërkoja të luteshit për autoritetet. Ata duhet të marrin vendime dhe masa që njerëzit mund të mos i pëlqejnë, por kjo është për të mirën tonë”, citon Rama, Papa Françeskun.

Top Channel