“Dy javët e ardhshme do jenë kritike, numri do rritet’, kështu tha kryeministri në një video mesazh nga shtëpia.

“Shumica do e kalojnë pa vënë, ata që kanë shenja do e kalojnë si grip të zkonshëm, kurse ata që do bëhen për spital do shërohen. Masat shtrënguese janë të domosdoshme.

Kjo është kyç për të ngadalësuar përhapjen, se përndryshe ata që do bëhen për spital do jenë shumë më shumë.

Të paktën javën e ardhshme don kemi më shumë të infektuar, dhe javën tjetër akoma më shumë , por pa panik sepse dihet që kurba do shkojë në rritje.

Vetëm në javën e tretë do kemi mundësinë të shohim se ku kemi arritur ne dhe ku ka arritur armiku”, tha Rama.

Top Channel